
Dlaczego warto przygotowywać własne pasty kanapkowe?

 Pozwalają na włączenie większej ilości warzyw do jadłospisu.
Pozwalają na włączenie większej ilości warzyw do jadłospisu.
 Pozwalają nam przestrzegać bardziej zróżnicowanej diety.
Pozwalają nam przestrzegać bardziej zróżnicowanej diety.
 Uzupełniają naszą dietę w wiele cennych składników odżywczych takich jak: witaminy, składniki mineralne, błonnik pokarmowy, fitosterole czy antyoksydanty.
Uzupełniają naszą dietę w wiele cennych składników odżywczych takich jak: witaminy, składniki mineralne, błonnik pokarmowy, fitosterole czy antyoksydanty.
 Wspierają walkę o szczupłą sylwetkę i ułatwiają unikanie kalorycznych przekąsek kupionych przypadkowo na mieście, ponieważ łatwo je ze sobą zabrać i zjeść z pieczywem czy warzywami, gdy poczujemy się głodni.
Wspierają walkę o szczupłą sylwetkę i ułatwiają unikanie kalorycznych przekąsek kupionych przypadkowo na mieście, ponieważ łatwo je ze sobą zabrać i zjeść z pieczywem czy warzywami, gdy poczujemy się głodni.
Pasty zaproponowane przeze mnie są łatwe do wykonania i można je jeść na wiele sposobów m.in.:
 standardowo na pieczywie,
standardowo na pieczywie,
 z krakersami,
z krakersami,
 z warzywami jako dip,
z warzywami jako dip,
 z paluszkami chlebowymi,
z paluszkami chlebowymi,
 z tortillą.
z tortillą.
Koniecznie wypróbujcie moje propozycje - to tylko 5 składników w każdym przypadku














Twój komentarz